Los Angeles Activiteiten

Hollywood

De grote witte letters die Hollywood uit spellen zijn een van de bekendste herkenningspunten van Los Angeles. Wij raden aan om de letters vanaf het Griffith Observatory te bekijken, hier heb je een mooi uitzicht van de letters. Hollywood staat bekend als het hart van de entertainment industrie, al is veel van die industrie inmiddels verhuist naar andere wijken. Wel vind je hier nog altijd de Hollywood Walk of Fame, waar meer dan 2500 bekende sterren uit de televisie-, radio-, theater-, muziek- en/of filmindustrie in de stenen op de stoep staan afgebeeld. 

Downtown Los Angeles

Naast verschillende tourbussen die je door alle delen van Los Angeles brengen, kun je in downtown Los Angeles nog een tal van dingen doen en bekijken. Zo kun je lekker eten bij de Central Market, musicals bezoeken bij het Music Center, de prachtige architectuur bekijken bij bijvoorbeeld de Walt Disney Concert Hall, een rondje door Grand Park lopen, of in een van de wagentjes van Angels Flight stappen, die je de Bunker Hill op en af brengt (bekend van de film Lala Land).

Hoe dan ook, er is ontzettend veel te zien in Downtown Los Angeles

Theme Parks

Er zijn ook heel wat attractieparken te vinden in en om Los Angeles. Wij hebben hier de beste en leukste theme parks uit gezocht en op een rijtje gezet.

Disneyland

Mickey Mouse, Donald Duck... Wie wilt nu niet een dag (of meerdere) met deze bekende Disney figuren spenderen? Disneyland in Anaheim is het eerste Disney attractiepark dat werd gebouwd. In het park bevind zich onder anderen Main Street, Fantasyland, Adventureland, Frontierland en Tomorrowland. 

Universal Studios

Ben jij meer fan van Harry Potter en Jurrasic Park dan de Disneyfiguren? Dan is Universal Studios misschien meer jouw ding! Hier kun je je met behulp van de achtbanen en andere attracties helemaal in deze en nog veel meer andere filmwerelden wanen!

Six Flags Magic Mountain

Mocht je vooral van achtbanen houden is Six Flags de plek voor jou. Six Flags Magic Mountain telt namelijk maar liefst 20 verschillende achtbanen! Ook vind je hier attracties geïnspireerd door de DC comics en de Looney Tunes.

Pacific Park

Wanneer je de Route 66 rijdt kun je bijna niet om Pacific Park heen. Hoewel dit park een stuk kleiner is dan de eerdergenoemde attractieparken, is dit het iconische park aan de Santa Monica Pier. Het leuke van dit park is dat je er gratis heen kan, al betaal je wel voor de attracties. 

Pacific Park Santa Monica